Het gezicht achter GentleMan Habits

Mijn naam is Jennifer en ik heb de afgelopen jaren de wereld rondgereisd en gewoond in verschillende landen. Waaronder Sydney Australië, Ierland, Bali en Zweden. Regelmatig liep ik tegen mooie lokale heren verzorgingsproducten aan. 

 

De man van nu houdt ervan om tijd te nemen in de badkamer als het gaat om uiterlijke verzorging. Ik miste in Nederland een centraal punt waar je allerlei mooie internationale heren verzorgingsproducten kunt kopen én luxe kits met de verschillende merken. 

Ik heb persoonlijk de kits samengesteld om exclusiviteit te garanderen. De kits zijn ook in een beperkte oplage te koop. En ik heb vooral gekeken naar de behoefte op het gebied van verzorgingsproducten. Mannen willen niet een te ruime keuze hebben en daarom heb ik ervoor gekozen om ongeveer 10 internationale merken aan te bieden. De merken gebruiken enkel natuurlijke, hoogwaardige en schone ingrediënten. Zoals Aloë Vera, calendula extract en arganolie.

 

Als ik een cadeau wil geven aan vrienden dan wil ik iets geven dat speciaal is. Een product met een verhaal en dat naast een mooie uitstraling ook nog eens geweldig goed zijn werk doet. En daarom is Gentleman Habits geboren. Dé go to place voor iedereen die op zoek is naar een prachtig product op gebied van verzorging.